Biträdande Produktchef inom gynekologi till CampusPharma

I takt med att vår produktportfölj inom gynekologi växer, stärker vi vår marknadsorganisation genom att tillsätta en biträdande produktchef som kommer att ha fokus på våra receptbelagda läkemedel inom gynekologi. Som biträdande Produktchef arbetar du i nära samarbete med vår Nordiska Produktchef inom gynekologi.  Du kommer att ha eget ansvar för ett antal väletablerade produkter i de nordiska länderna. Dessutom kommer du tillsammans med Produktchefen att vara delaktig i lanseringen av en ny spännande produkt i hela Norden. Den biträdande produktchefen är en del av Marknadsavdelningen och rapporterar till den Nordiska Produktchefen inom gynekologi. Tjänsten innebär 10-15 resdagar per år.

Huvudsakliga ansvarsområden

 • Utarbeta säljkampanjer, utveckla säljverktyg och utbildningsmaterial som stödjer försäljningen av våra produkter mot professionen.
 • Planera och driva ”underhållande” marknadsaktiviteter under perioder då försäljningsorganisationen har andra produkter i fokus.  
 • Skapa marknadsmaterial på egen hand och/eller i samarbete med externa leverantörer; print, web, digitalt, social media, mm.
 • Delta på kongresser och andra nationella möten i syfte att marknadsföra våra produkter.
 • Via samresor följa upp effekten av genomförda aktiviteter och säkerställa att budskap presenteras med korrekt fokus.
 • Löpande analys av marknaden och konkurrentaktiviteter samt övrig omvärldsbevakning.
 • Resultatansvar för produktportföljen.
 • Försäljnings- och kostnadsbudgetering samt löpande uppföljning.

Din profil

För att lyckas i jobbet som Biträdande Produktchef inom gynekologi har du god kännedom om marknadsföring och försäljning av läkemedel. Vi tror att du är i början av din karriär inom Life Science, troligen har du arbetat några år med försäljning av läkemedel mot sjukvården.
Som person är du drivande och engagerad, du är mån om att alltid leverera hög kvalitet i rätt tid. Du är strukturerad och har förmåga att hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt. Självklart är du en god kommunikatör både i tal och skrift.  

Krav/kvalifikationer

 • Akademisk examen t.ex. som ekonom, sjuksköterska eller apotekare
 • ”LIF-utbildning” (Medicinsk grundutbildning) alternativt motsvarande utbildning
 • Flytande engelska i tal och skrift
 • Körkort

Vi erbjuder…

…Dig ett spännande och utvecklande jobb centralt i Göteborg i Vasastans finaste kontorslokaler. Du får arbeta i en företagskulturpräglad av sunda värderingar, entreprenörsanda och ett stort engagemang från alla kollegor.Du blir del av ett företaget vars vision och värderingar utgör en viktig plattform för sättet att bedriva verksamheten. Enkelhet, omtanke och ansvar är våra ledord.

Om CampusPharma

CampusPharma är ett läkemedelsföretag med fokus på registrering och marknadsföring av läkemedel och läkemedelsnära produkter i Norden. Sedan 2015 är företaget en del av den italienska koncernen Italfarmaco som har huvudkontor i Milano. Vi brinner för Kvinnohälsa och arbetar med flera kända varumärken inom preventivmedel, läkemedel mot vaginala infektioner, klimakterieläkemedel och näringstillskott för gravida. Genom våra licensläkemedel och läkemedel inom SpecialPharma bryr vi oss även om mindre patientgruppers behov. Vi arbetar aktivt med hållbarhetsfrågor, något som blir allt viktigare både för oss och våra kunder.

Mer information & ansökan

Tjänsten skall tillsättas från januari 2023. Vi monitorerar löpande inkomna ansökningar, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Vill du veta mer kan du ringa Produktchef Pernilla Strandberg 031-20 50 20.