Nordisk Produktchef OTC till CampusPharma

 

Vikarierande Nordisk Produktchef OTC till CampusPharma

 

CampusPharma söker en Nordisk Produktchef för att ta hand om näringstillskott och receptfria produkter. Tjänsten är ett vikariat, men för rätt person kan det finnas möjlighet att fortsätta utvecklas inom företaget. Produktchefen är en del av CampusMarketing och rapporterar till Marknadschefen. Tjänsten innebär 15-20 resdagar per år.

 

Huvudsakliga ansvarsområden

 • Utarbeta säljkampanjer, utveckla säljverktyg och utbildningsmaterial som stödjer försäljningen av produkterna mot professionen
 • Planera och driva marknadsföringsaktiviteter som vänder sig direkt till konsument
 • Arbeta i nära samarbete med apotek/apotekskedjor för planering av kampanjer mm
 • Ansvara för lanseringar av befintliga/nya produkter på nya/befintliga marknader
 • Arbeta i tvärfunktionellt team för att säkerställa bästa utveckling av produktportföljen samt optimalt utnyttjande av resurser
 • Via samresor följa upp effekten av genomförda aktiviteter och säkerställa att budskap presenteras med korrekt fokus
 • Marknadsanalys samt löpande analys av konkurrentaktiviteter
 • Resultatansvar för produktportföljen
 • Försäljnings- och kostnadsbudgetering samt löpande uppföljning

 

Din profil

För att lyckas i jobbet som Nordisk Produktchef OTC har du god kännedom om marknadsföring och försäljning av produkter direkt till konsument. Det är en fördel om du har erfarenhet av att samarbeta med apotek/apotekskedjor eller om du själv arbetar inom branschen. Som person är du resultatorienterad och strukturerad och du är mån om att alltid leverera hög kvalitet i rätt tid. Du har förmåga att hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt. Självklart är du en god kommunikatör både i tal och skrift.  Vi tror att du är i början av din karriär inom Life Science.

 

Krav/kvalifikationer

 • Akademisk examen t ex som ekonom, sjuksköterska eller apotekare
 • Flytande engelska i tal och skrift

 

Vi erbjuder…

…Dig ett spännande och utvecklande jobb centralt i Göteborg i Vasastans finaste kontorslokaler. Du får arbeta på ett annorlunda läkemedelsföretag vars kultur präglas av sunda värderingar, entreprenörsanda och ett stort engagemang från alla kollegor. Du blir del av ett företag vars vision och värderingar utgör en viktig plattform för sättet att bedriva verksamheten. Enkelhet, omtanke och omsorg är våra dagliga ledord.

 

Om CampusPharma

Vår verksamhet är registrering och marknadsföring av läkemedel och läkemedelsnära produkter i Norden. Vi brinner för Kvinnohälsa och arbetar med flera kända varumärken inom preventivmedel, läkemedel mot vaginala infektioner, klimakterieläkemedel och näringstillskott för gravida. Genom våra licensläkemedel och läkemedel inom SpecialPharma bryr vi oss även om mindre patientgruppers behov. Sedan starten har vi aktivt bidragit till utveckling av hälsoprojekt i Afrika.

 

Mer information & ansökan

Din ansökan skickar du till Marknadschef Pernilla Jäderqvist, pernilla.jaderqvist@campuspharma.se. Vill du veta mer så slå en signal på 031-20 50 20 alternativt 0709-93 00 08.